+31 6 31 99 23 24 info@thepartyfairy.nl

The party fairy garandeert

Boek je feestje

Wat maakt ons uniek? (het is een LANGE lijst)

Het creëren van eeuwige magische momenten is onze missie.

We gebruiken alleen materiaal van de hoogste kwaliteit, leveren overheerlijk voedsel, selecteren de beste locaties en huren vakkundige professionals in. Dat is namelijk allemaal belangrijk!

Maar wat maakt ons onderscheidend?

Bovenaan de lijst: onze standvastige creativiteit, zelfs wanneer we met beperkte budgetten werken. We hebben heel veel ideeën en zijn erg flexible. Onze persoonlijke benadering is essentieel om uw droomevenement uit te laten komen.

Volgende op de lijst is een onmisbaar element: professionaliteit. We beloven u de noodzakelijke betrouwbaarheid dat garant staat voor een fantastische dag voor uw kind. Creatief, flexibel en persoonlijk: dat zijn de kernwoorden van The Party Fairy. Ons geheime recept.

Wanneer we iets doen, dan doen we het ook meteen goed en feilloos. Waarom? Niemand wil een halfslachtig evenement. U niet, uw kinderen niet en uw gasten niet. Er is bijna niets ergers dan een net-niet-feestje. Alles dient soepel te verlopen en we zorgen ervoor dat dit ook gebeurt.

Het organiseren van een feest is vergelijkbaar met het verzorgen van een goede show: uw gasten, jong en oud, moeten genieten van de glamour, de goede sfeer en de speciale momenten terwijl achter de schermen The Party Fairy druk bezig is om alles in goede banen te leiden.

Je zou kunnen zeggen dat we daadwerkelijk over een toverstaf beschikken….

Veiligheid => Onze topprioriteit

Professionaliteit betekent dat we de veiligheid van de aanwezigen op onze feestjes als onze nummer 1 prioriteit zien. Alle onderaannemers (fotograaf etc.) zijn uitvoerig gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Daarnaast zijn we erg voorzichtig met eventuele allergieën. Daarom controleren we altijd of de aanwezigen last hebben van allergieën en passen het menu daarop aan. We nemen geen risico wanneer het aankomt op veiligheid!