+31 6 31 99 23 24 info@thepartyfairy.nl

Wie zijn we

Boek je feestje

onze crew
uw crew

We benoemden eerder al onze uitstekende banketbakkers en uitmuntende ambachtelijke bakker als onderdeel van The Party Fairy crew. Zij zijn slechts enkele van de professionals waar we mee samenwerken.

We werken namelijk ook met verschillende getalenteerde professionals uit diverse gebieden: verhalenvertellers, goochelaars, clowns die de gekste ballonnen maken, zangers en muzikanten, fotografen en videografen. En zelfs Ceremoniemeesters!

De juiste plek

Het is begrijpelijk als u het feest van de kleine in uw vertrouwde thuisomgeving wilt vieren. In dat geval denken we graag met u mee hoe we uw huis kunnen omtoveren tot een magische omgeving.

Maar in het geval dat u een groot aantal gasten heeft uitgenodigd of het feestje wilt verrijken met een uitgebreide workshop, dan kunt u ook overwegen om het feestje op een aparte locatie te laten plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een hotel, een partycentrum of een speeltuin.

Nog meer plezier

Laten we vooral de activiteiten niet vergeten, we horen graag wat uw voorkeuren zijn: Laser gamen? Een kookles? Luchtkussen?

Schminken doet het uiteraard altijd goed. Maar heeft u wel eens aan een pottenbakkerijworkshop gedacht? In dat geval kunnen uw gasten naar huis met hun zelfgemaakte meesterwerken. Wat dacht u van een piñata? Yep, gegarandeerd plezier voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor de mensen die wat uitdaging zoeken bieden we ook een bootcamp aan. Of wellicht gaat u liever wandklimmen of legt u bij voorkeur een hindernisbaan af! En wat dacht u van de favoriet onder de jongste feestgangers: de kinderboerderij!

De mogelijkheden zijn oneindig! We helpen graag om de opties door te nemen en uw wensen te verwezenlijken. Net zoals alle andere zaken, werken we nauw samen met onze partners om er voor te zorgen dat alles soepel verloopt. Niets mag maximaal plezier in de weg komen te staan! 

Laat ons weten wat u in gedachten heeft

en laat de rest aan ons over